Kaip sustabdyti pranešimų gavimą iš atsitiktinių draugų „Facebook“

Aš nežinau, kaip ir kodėl jis prasidėjo, tiesiog noriu, kad jis sustotų. Per pastaruosius kelis mėnesius pradėjau gauti pranešimus apie atsitiktinių draugų veiklą „Facebook“. Jis sako kažką panašaus, „Brenda paskelbė nuotrauką“, į kurią aš nulaužiau galvą, - ir kodėl man rūpi, ką Brenda, kuriai aš žinojau 5-ojoje klasėje ir nuo to laiko nematiau? ne vienintelis staiga gauna pranešimus iš atsitiktinių draugų. Taigi išsiaiškinkime, kaip tai sustabdyti! Štai kaip nustoti gauti pranešimus iš atsitiktinių draugų „Facebook“.

Kaip sustabdyti pranešimų gavimą iš atsitiktinių draugų „Facebook“

Naudokite šią patarimo dalį, jei norite sustabdyti kai kurių draugų pranešimų gavimą. Pereiti į antrąją dalį, kad išjungtumėte „Close“ draugų veiklą.

  • Atidarykite „Facebook“ programą savo „iPhone“ ir eikite į draugo profilį, kurio nenorite gauti pranešimų.

  • Bakstelėkite draugui.

  • Bakstelėkite Redaguoti draugų sąrašus.

  • Pasirinkite Acquaintances.

  • Bakstelėkite Atlikta.

Kaip sustabdyti pranešimų iš visų atsitiktinių draugų „Facebook“ priėmimą

  • Atidarykite „Facebook“ programą savo „iPhone“.

  • Bakstelėkite piktogramą apatiniame dešiniajame kampe, kuris atrodo kaip trys horizontalios linijos.

  • Slinkite žemyn iki apačios ir pasirinkite Parametrai.

  • Bakstelėkite Sąskaitos nustatymai.

  • Pasirinkite Pranešimai.

  • Pasirinkite Uždaryti draugų veiklą.

  • Pašalinkite žymės langelį Gauti pranešimus.