Kaip sustabdyti „Facebook“ prieigą prie „iPhone“ kontaktų

Jei turite „iPhone“ programą „iPhone“, sutikote leisti „Facebook“ prieigą prie visų telefono kontaktų. Jei neprisimenate, kad duodate tokį leidimą, nei aš; bet, matyt, tai neatskiriama paslaugų teikimo sąlygų dalis. Nesijaudinkite, nors; yra paprastas būdas keisti šį bendrinimo nustatymą ir vėl paversti kontaktų programoje esančius vardus ir numerius. Pradėkime mokytis, kaip neleisti „Facebook“ pasiekti „iPhone“ kontaktų.

Pirmas žingsnis, kurį ketiname imtis, yra išjungti leidimą, leidžiantį „Facebook“ automatiškai įkelti jūsų kontaktus. Taip yra todėl, kad net jei ištrinsime esamą įkeltų kontaktų sąrašą, jie tiesiog atnaujins kitą kartą, kai „iPhone“ prisijungs prie „Facebook“ serverio, nebent pirmiausia pakeisite šį nustatymą.

  • Atidarykite „Facebook“ programą ir bakstelėkite tris juostas ekrano apatiniame dešiniajame kampe.
  • Slinkite žemyn ir bakstelėkite Nustatymas ir privatumas.

  • Bakstelėkite Nustatymai.
  • Slinkite žemyn į puslapį „Media“ ir „Contacts“ ir bakstelėkite „Upload Contacts“.

  • Išjungti adresinės perkėlimą.

Dabar, kai „Facebook“ nebėra automatiškai įkėlęs jūsų kontaktų, atėjo laikas ištrinti kontaktus, kuriuos programa jau įkėlė iš jūsų „iPhone“. Jei norite išjungti sinchronizavimą, turėsite prisijungti prie „Facebook“ iš interneto naršyklės, o ne naudodami „Facebook“ programą.

  • Sekite šią nuorodą.
  • Tai nuves jus į puslapį, kuriame galite tvarkyti įkeltus kontaktus; spustelėkite Ištrinti.

  • „Facebook“ patvirtins jūsų prašymą ir per kelias minutes pašalins jūsų kontaktus.

Kai tai padarysite, „Facebook“ negalės pasiūlyti draugų pagal „iPhone“ programos „Contacts“ programą. Bet aš tikiu, kad galėsite rasti ir pridėti ką nors, ko jums reikia, be šių rekomendacijų!