Kaip vėl prisijungti su „Facebook“ nepriimtais žmonėmis

Neišvengiant draugų „Facebook“ yra paprastas būdas pasilikti draugams su kuo nors, nepastebėdami jų pranešimų. Bet galbūt norėsite su jais prisijungti dabar. Jūs galite lengvai pasirinkti, kad pradėsite juos sekti „Facebook“ dar kartą, o tai tiesiog leis „Facebook“ parodyti savo žinutes jūsų naujienų kanale. Štai kaip vėl susieti su žmonėmis, kurių nepatvirtinote „Facebook“.

Kaip vėl prisijungti su „Facebook“ nepriimtais žmonėmis

  • Atidarykite „Facebook“ programą ir bakstelėkite meniu piktogramą, kuri atrodo kaip trys horizontalios linijos, esančios apatiniame dešiniajame ekrano kampe.

  • Slinkite žemyn ir pasirinkite Parametrai.

  • Pasirinkite naujienų kanalo nuostatas.

  • Bakstelėkite Atnaujinti ryšį su žmonėmis, kuriems nepatvirtinta.

  • Bus rodomas sąrašas žmonių, kuriems nepatvirtinta. Dar kartą palieskite žmones, kuriuos norite pradėti „Facebook“.

  • Bakstelėkite Atlikta.

Žmonės, kuriuos „Facebook“ dar kartą pradėsite stebėti, nežino, kad jūs vėl pradėjote juos sekti taip pat, kaip jie nebuvo informuoti, kai prieš juos sustabdėte.