Kaip ištrinti visas nuotraukas iš „iPhone“

Su senesniais „iPhone“ mes turėjome žinoti, kaip ištrinti nuotraukas iš „iPhone“, kad atlaisvintume erdvę ir suteiktume vietos programoms, muzikai ir daugiau nuotraukų. Dabar „iPhone“ sukurta daug vietos, todėl tai ne visada yra problema. Dažniau nei mes turime žinoti, kaip ištrinti visas mūsų „iPhone“ nuotraukas arba pašalinti nuotraukas iš „iPhone“, kad apsaugotume mūsų privatumą. Tačiau kartais žmonės nori ištrinti visas nuotraukas iš savo „iPhone“ kartu su kita asmenine informacija, nes jie nori suteikti telefoną draugui ar šeimos nariui. Tokiu atveju informacija, kurią jiems iš tikrųjų reikia, yra „iPhone“ nuvalymas. Dėl šios priežasties šis pranešimas apims, kaip ištrinti visas „iPhone“ nuotraukas ir kaip ištrinti bei atkurti „iPhone“ gamyklinius nustatymus.

Kaip ištrinti visas nuotraukas iš „iPhone“

Jei norite ištrinti nuotraukas dėl privatumo priežasčių arba jei norite tiesiog atlaisvinti šiek tiek vietos „iPhone“, galite ištrinti visas savo „iPhone“ nuotraukas, naudodami šį procesą. Tai padės jums skubiai ištrinti nuotraukas iš „iPhone“, neišrinkdami jų po vieną. Štai kaip ištrinti visas „iPhone“ nuotraukas:

  • Atidarykite programą „Nuotraukos“.
  • Apatinėje pusėje pasirinkite skirtuką „Albumai“.

Kollektsioonid

  • Jei įjungėte „iCloud“ nuotraukų biblioteką, pasirinkite albumą „Visos nuotraukos“. Jei nenaudojate „iCloud“ nuotraukų bibliotekos, pasirinkite „Camera Roll“.
  • Tada viršutiniame dešiniajame kampe turėsite paliesti „Select“.

  • Nukelkite nykščio ir pasirinkite nuotrauką, tada nekelkite nykščio skaidrių į kairę.
  • Palieskite nykščio kontaktą su ekranu, kol bakstelėkite laikrodį ekrano viršuje.

Šis triukas turėtų leisti jums iš karto pasirinkti daugiau nei tūkstantį nuotraukų. Jei negalite pakabinti, galite pirštu atskirai nusileisti išilgai nuotraukų, kol pasirinksite juos. (Tam reikalingas „iOS 10“ arba naujesnės versijos įdiegimas „iPhone“.)

  • Pasirinkę visus ištrintinus vaizdus, ​​apatiniame kairiajame kampe bakstelėkite šiukšlių piktogramą.
  • Įsitikinkite, kad visam laikui ištrinsite visas nuotraukas iš „iPhone“, grįždami į albumus ir atidarę neseniai ištrintą albumą, ir bakstelėję ištrinti visus apatiniame kairiajame kampe. Priešingu atveju jūsų nuotraukos bus rodomos jūsų „iPhone“ dar 30 dienų.

Kaip nuvalyti iPhone

Jei bandote ištrinti visas savo „iPhone“ nuotraukas, nes norite ištrinti „iPhone“, prieš baigdami šį procesą įsitikinkite, kad atsarginės kopijos nuotraukos, kontaktai ar programos; kai nuvalysite „iPhone“, ji ištrins nuotraukas iš „iPhone“, išvalys „iPhone“ ir ištrins viską. Tai puiku, jei tai tyčia, ne tiek, kiek jums reikia šių dalykų ateityje!

Naudodami šį procesą galite vienu metu ištrinti iPhone ir pašalinti „iPhone“ nuotraukas.

  • Atidarykite nustatymus.

  • Bakstelėkite Bendra.
  • Slinkite žemyn ir bakstelėkite Reset.

  • Pasirinkite Ištrinti visą turinį ir nustatymus.
  • Tada, norėdami patvirtinti, pasirinkite Atsarginė kopija, tada Ištrinti arba Ištrinti dabar (jei jau turite atsarginę kopiją „iPhone“.)

Kodėl turėtumėte ištrinti ir atkurti „iPhone“ prieš parduodant ar atiduodami jį

Jums gali būti įdomu, kodėl jums reikia išvalyti „iPhone“ prieš išsiunčiant ją draugui ar šeimos nariui. Galbūt manote, kad keista ištrinti nuotraukas iš „iPhone“, jei tai tik tiems, kuriems žinote ar pasitikite. Viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl turėtumėte visada ištrinti ir atkurti „iPhone“ prieš parduodant ar perduodant ją draugui, yra užtikrinti, kad jūsų asmeninė informacija būtų saugi.

Jūsų asmeninė informacija yra saugoma jūsų „iPhone“, įskaitant viską iš svetainių, kuriose perkate, į naršymo istoriją ir vaizdus. Šie dalykai gali būti saugūs draugams ar šeimos nariams, bet jei telefonas iš jų pavogtų arba galiausiai perduoda jį kitam asmeniui, gali būti ne toks saugus.

Šis procesas yra greitas ir paprastas. Jis užtikrina, kad jūsų telefonas yra švarus, kad galėtumėte pereiti prie naujo savininko. Padarykite savo dalį, kad apsaugotumėte savo skaitmeninę tapatybę ir prieš parduodami ištrinkite visą informaciją iš savo „iPhone“. Išvalykite „iPhone“ draugams ir šeimai, kad taip pat būtų išvengta sinchronizavimo ir ryšio problemų! „IPhone“ gali būti sunku valdyti dviem tapatybėmis, saugomomis viename telefone. Galbūt atnaujinote ir prisijungėte prie naujo telefono, bet jūsų kontaktai ir vaizdai gali išnykti, kai jūsų draugas ar šeimos narys ištrins tai, kas, jų manymu, yra senas arba nereikalingas informacijos. Kadangi „iCloud“ veikia, kad jūsų duomenys būtų atnaujinti visuose įrenginiuose, vis tiek turėsite informacijos, kuri bus išstumta į ir iš šio įrenginio, o tai gali būti paini jūsų ir naujo telefono savininko.