Kaip ištrinti ar pridėti žmonių albumą „iPhone“ nuotraukose

Naudodamiesi „iOS 10“, „Apple“ pridėjo „iPhone“ albumą „Žmonės į nuotraukų“. Apskritai tai labai patogi funkcija norint surasti tam tikro asmens nuotraukas. Jei dažnai fotografuojate grupines nuotraukas, albumas „Žmonės“ atlieka jūsų grupės žmonių nuotraukų paiešką. Bet kas yra, jei yra tam tikras asmuo, kurio žmonių albumą norite ištrinti, arba kurį norite pridėti? „IOS 11“ yra naujas būdas atlikti šiuos veiksmus. Štai kaip ištrinti arba pridėti „People“ albumą „iPhone“ nuotraukose.

Kaip ištrinti žmonių albumą „iPhone“ nuotraukose

  • Atidarykite „iPhone“ programos programą „Photos“.

  • Eikite į albumų skirtuką „Nuotraukos“ ir atidarykite „Žmonių“ albumą.

  • Bakstelėkite asmens albumą, kurį norite ištrinti, tada apatiniame kairiajame kampe palieskite Pašalinti.
  • Pasirodžiusiame meniu bakstelėkite „Pašalinti iš žmonių albumo“.

Dabar pašalinote nuotraukų rinkinį iš savo žmonių albumo, tačiau šios nuotraukos vis dar yra jūsų telefone. Be to, jūsų „iPhone“ vis dar prisimena, kad šios nuotraukos yra to paties asmens, taigi, jei norite, albumą galite vėl sujungti vėliau; čia, kaip.

  • Bakstelėkite asmens, kurį pašalinote iš savo žmonių albumo, nuotrauką, tada braukite aukštyn.
  • Dabar šio asmens albumas vėl bus matomas; bakstelėkite jį.

  • Pasirodys naujas ekranas ir suteiks jums galimybę Pridėti albumą albumui, spustelėkite tą.

Dabar atkurtas asmuo, kurį pašalinote iš savo albumo „Žmonės“.

„IPhone“ pridėkite naujų žmonių į albumą

Šis patarimas padės pridėti žmones prie jūsų „albumo“, kurį jūsų „iPhone“ automatiškai neįtraukė. Tiesiog bakstelėkite asmens, kurį norite pridėti prie savo albumo „Žmonės“, nuotrauką, braukite aukštyn savo nuotrauka, tada bakstelėkite parinktį „Pridėti į žmones“.