Kaip blokuoti žmones „Facebook“, kurie nėra jūsų draugai

Priklausomai nuo privatumo nustatymų „Facebook“ paskyroje, žmonės, kurie nėra jūsų draugai, galės peržiūrėti jūsų laiko juostą ir pan., Komentuoti ar pranešti. Bet galbūt yra tam tikras žmogus, su kuriuo nesate „Facebook“ draugai, su kuo jūs negalėtumėte matyti savo profilio ar su jumis susisiekti. Na, jūs vis tiek galite lengvai blokuoti tą asmenį. Štai kaip blokuoti „Facebook“ žmones, kurie nėra jūsų draugai.

Padaryti tai:

  • Raskite norimą blokuoti „Facebook“ naudotoją.

  • Apsilankykite jų profilyje.

  • Bakstelėkite Daugiau.

  • Pasirinkite Blokuoti.

Taip pat galite užblokuoti kitą asmenį. Padaryti tai:

  • Atidarykite „Facebook“ programą ir ekrano apačioje bakstelėkite Daugiau.

  • Slinkite žemyn ir bakstelėkite Privatumo nuorodos.

  • Bakstelėkite Kaip sustabdyti, kad kas nors man trukdytų?

  • Įveskite savo vardą arba el. Paštą. Bakstelėkite Blokuoti.

Kai užblokuosite asmenį, jie negalės matyti, ką skelbiate laiko juostoje, pažymėsite, pakviesite į įvykius ar grupes, pradėsite pokalbį su jumis arba pridėsite kaip draugą. Jie vis tiek galės matyti komentarus, kuriuos skelbiate grupėse, kuriose abu esate vienas kito.